Komende optredens

In 2019 bracht Springtide een programma onder de titel The Wind That Shakes The Barley.

Een heftig menselijk drama speelt zich af in The Wind That Shakes The Barley, een Iers 19e-eeuws rebellenlied (en dito film uit 2006): hoe diep moet een jongeman getergd worden om alles wat hem lief is op te geven en in actie te komen tegen onrecht en onderdrukking?

Het lied rijgt alle parels van de Ierse verhaalcultuur aaneen: het mythische landschap, de onstuitbare vrijheidsdrang, heimwee, overlevingskunst, onvervulde liefde, en bovenal: gedeeld plezier!

Poëtische ballads, melancholische folksongs en kroegliederen, in prachtige bewerkingen van muzikaal leider Annette de Haas, nemen je mee in een fascinerende Keltische wereld.

Zes goed bezochte uitvoeringen hebben we inmiddels achter de rug (zie Waar we zongen).

Wij bezinnen ons op een vervolg…

♫ ♫ ♫

Op de hoogte blijven van volgende optredens? Stuur een berichtje met naam en adres naar info@springtide-utrecht.nl.

♫ ♫ ♫

Belangstelling voor zo’n spetterend optreden in eigen café of zaal? Stuur een berichtje naar boeken@springtide-utrecht.nl. 

Technische faciliteiten:
Versterking is nodig voor gitaar en viool. De zangers zingen zonder versterking. Voor het podiumbeeld willen we gebruik maken van een projectiemogelijkheid (beamer) op een groot scherm of witte achterwand. Sfeervolle verlichting spreekt vanzelf.

Marketing, communicatie:
Alle details, promotie en kaartverkoop, etc. in overleg te regelen.

♫ ♫ ♫

Springtide laat zich graag uitnodigen. Voor een redelijke vergoeding treden we op. Stuur een berichtje naar boeken@springtide-utrecht.nl.

Wij worden vermeld op Koorzoeker en Folkwijzer.