Komende optredens

Op zondagmiddag 18 november a.s. verzorgen twee zingende tegenpolen een battle-middagconcert in Houtzaagmolen De Ster in Utrecht.

Esperanto en Springtide, met Iers-Keltisch folkrepertoire, voeren een man-vrouw-battle over liefde en verlangen.
Op een prachtige romantische locatie in hartje Utrecht: Molen De Ster. Utrecht, Molenpark 3, ingang via de Floresstraat. Tijd 14.00-±16.00. Toegang € 8,-. Max. 80 plaatsen, en op = op! Bestel nu: hier.

Kijk je met je mobiel? Dan kun je ook direct bestellen & betalen per app ForAddress (FA). Hier voor iPhone, hier voor Android.

 

♫ ♫ ♫

Ergens komende maanden zijn we misschien ook weer te bewonderen in ons stamcafé Café Derat, Utrecht, of/en in Lijn 4. Datum volgt nog.

♫ ♫ ♫

Voor 2019 is Springtide zich aan het voorbereiden voor een thematisch programma onder de titel The wind that shakes the barley.

In het gelijknamige Ierse 19e-eeuwse rebellenlied (en dito film uit 2006) is een historisch drama het vertrekpunt: een jongeman moet kiezen tussen zijn grote liefde of opgaan in de strijd voor onafhankelijkheid en autonomie. Het individu tegenover het hogere doel.
Het dilemma leidt tot heftige emoties en conflicten, onvervulde verlangens, afscheid en verdriet.
Strijd brengt ware vriendschap met zich mee, maar heeft ook een prijs: pijn en opoffering.
De jaarlijkse terugkeer van de gerst op de Ierse heuvels – waar de anonieme slachtoffers begraven liggen – is de metafoor voor de onophoudelijke strijd voor zelfbeschikking.

In het repertoire van Springtide vormen liefde en vriendschap de rode draad.
Vaak in een sfeer van heimwee en melancholie. En niet te vergeten: plezier!
Iers-Keltische muziek is onlosmakelijk verbonden met de Ierse pub.

Technische faciliteiten:
Versterking is nodig voor gitaar en viool. De zangers zingen zonder versterking. Voor het podiumbeeld willen we gebruik maken van een projectiemogelijkheid (beamer) op een groot scherm of witte achterwand. Sfeervolle verlichting spreekt vanzelf.

Marketing, communicatie:
Alle details, promotie en kaartverkoop, etc. in overleg te regelen.

In contact komen? Stuur een berichtje naar boeken@springtide-utrecht.nl

 

 

♫ ♫ ♫

Springtide laat zich graag uitnodigen. Voor een redelijke vergoeding treden we op. Stuur een berichtje naar boeken@springtide-utrecht.nl.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes